Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Diddy vergezelt Sienna Miller naar hotel

Shownieuws

Diddy heeft Sienna Miller naar haar hotelkamer gebracht, na een lange nacht stappen. Dat meldt de showbizzsite TMZ, die over filmmateriaal beschikt.

Diddy heeft Sienna Miller naar haar hotelkamer in New York gebracht, na een lange nacht stappen. Dat meldt de Amerikaanse showbizzsite TMZ, die over filmmateriaal beschikt. Daarop is te zien hoe het stel zondagochtend het hotel van de Britse actrice binnengaat.

In het filmpje stapt de 25-jarige Miller uit de auto van de bekende rapper, en loopt ze het hotel binnen. Kort daarna volgt Diddy, die in december vader werd van een tweeling. Volgens bronnen van TMZ hebben de twee zondag het nachtleven van New York onveilig gemaakt.

Toen de 37-jarige muziekproducent de camera's in de gaten kreeg, zou zijn bodyguard aan de filmer gevraagd hebben zijn materiaal te wissen. Miller en Diddy ontmoetten elkaar eerder deze maand tijdens het Sundance Film Festival in Utah.

Behalve de kersverse tweeling, heeft Diddy een 9-jarige zoon met zijn vriendin Kim Porter. Miller werd onlangs samen gezien met acteur Josh Hartnett.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen