Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Michael Jackson overweegt moslim te worden'

Shownieuws

Jermaine Jackson wil dat zijn broer Michael zich bekeert tot de islam. De 52-jarige Jermaine zegt dat de in afzondering levende ster erover denkt dit te doen.

Jermaine Jackson hoopt dat zijn broer Michael zich bekeert tot de islam. De 52-jarige Jermaine zegt dat de in afzondering levende superster erover denkt dit te doen. "Ik denk dat Michael een moslim moet worden", zegt hij tegen BBC Asian. "Omdat het hem zal beschermen tegen alles waarvoor hij wordt aangevallen."

De voormalige Jackson 5-zanger is zelf moslim en woont in Bahrein. Hij vertelt dat broer Michael daar veel bij hem verbleef. "Ik was de reden dat hij naar Bahrein ging", verklaart hij. "Ik wilde dat hij de Verenigde Staten verliet en ergens heen ging waar het vredig en stil is en waar mensen vijf keer per dag bidden."

De 48-jarige Michael maakte vorige week bekend dat hij weer in de Verenigde Staten woont. Nadat hij in juni 2005 werd vrijgesproken van kindermisbruik, wil hij zijn muziekcarrière weer opbouwen. De King of Pop reist binnenkort af naar Japan om zijn comeback voort te zetten en hij wil dit jaar nog een nieuw album uitbrengen.

Jermaine eindigde zondag als tweede, achter de Indiase actrice Shilpa Shetty, in de finale van de Britse realityshow Celebrity Big Brother. Hij zegt dat hij door zijn geloof kalm bleef tijdens zijn verblijf in het Big Brother-huis. Nu is hij van plan om een musical uit te brengen rond de muziek van de Jackson 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen