Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton klaagt website aan

Shownieuws

Paris Hilton heeft maandag de website aangeklaagd die haar persoonlijke eigendommen toont. De 25-jarige partygirl wil dat de site uit de lucht wordt gehaald.

(Novum/AP) - Paris Hilton heeft maandag de website aangeklaagd die haar persoonlijke eigendommen tentoonstelt. De 25-jarige hotelerfgename wil dat de site uit de lucht wordt gehaald omdat ze vreest dat ze lastiggevallen zal worden en dat haar gegevens misbruikt worden.

La Hilton kwam er pas achter dat onder meer haar video's en dagboeken waren geveild, toen de website ParisExposed vorige week werd gelanceerd. De spullen zouden bij opbod zijn verkocht nadat Paris de kosten voor de opslag in Los Angeles niet had betaald waar ze lagen opgeslagen. Nabil en Nabila Haniss betaalden bij de veiling ruim tweeduizend euro voor de geveilde goederen. Daarna hebben ze deze voor tien miljoen dollar verkocht aan Bardia Persa, de maker van de site.

Het bekende feestbeest zegt dat zij en haar zusje de opslag twee jaar geleden zijn gaan gebruiken. Volgens Paris zou een verhuisbedrijf de rekeningen van de opslag betalen.

Bezoekers van de site hebben niet alleen inzage in de ditjes en datjes van de rijke blondine. Ze kunnen voor ruim dertig euro ook bij haar medisch dossier, paspoort en andere wettelijke documenten. In een verklaring liet Paris weten dat ze geschokt was bij de aanblik van haar spullen op de site. "Ik vind het vreselijk dat mijn eigendommen gebruikt worden voor commercieel gewin."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen