Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brandy mogelijk aangeklaagd na dodelijk ongeluk

Shownieuws

Brandy wordt mogelijk aangeklaagd voor haar betrokkenheid bij een auto-ongeluk met dodelijke afloop. Bij het ongeval kwam een 38-jarige vrouw om het leven.

(Novum/AP) - R&b-zangeres Brandy wordt mogelijk aangeklaagd voor haar betrokkenheid bij een auto-ongeluk met dodelijke afloop. Dat zegt een woordvoerder van de California Highway Patrol, die de toedracht van het ongeval onderzoekt. Bij het ongeluk kwam een 38-jarige vrouw om het leven.

Brandy Norwood, zoals Brandy voluit heet, reed vorige maand in Los Angeles met ruim honderd kilometer per uur tegen de achterkant van de auto waarin de vrouw zat. Die botste weer op een andere auto en vervolgens tegen de vangrails. Daarna werd het voertuig geraakt door een vierde auto.

Als de 27-jarige Brandy verantwoordelijk wordt gehouden voor het ongeluk kan ze een celstraf van een jaar krijgen een boete van bijna achthonderd euro.

Eerder liet haar woordvoerder weten dat Brandy op het moment van het ongeluk niet onder invloed van alcohol of drugs verkeerde en dat ze haar spijt wilde betuigen aan de familie van de overledene. Op de mogelijke aanklacht wilde de woordvoerder niet reageren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen