Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dorine ziet weinig in samenwerking Pierre Kartner

Shownieuws

Dorine, die als vijfde afviel bij de X Factor, staat niet te springen om samen te werken met Pierre Kartner. "Ik ben nooit fan geweest van het smurfenlied."

Dorine, die zondag als vijfde finalist afviel bij de X Factor, staat niet te springen om samen te werken met Pierre Kartner. "Ik ben nooit fan geweest van het smurfenlied", zegt de 67-jarige zangeres dinsdag in De Telegraaf. Kartner liet eerder weten dolgraag een nummer voor Dorine te willen schrijven omdat hij erg onder de indruk is van haar persoonlijkheid. "Ze is warm, knap en straalt een oase van rust uit."

Inmiddels is het nummer dat Kartner voor Dorine componeerde klaar. "Het is bestemd voor mensen die vroeger Rita Hovink mooi vonden", zegt de Brabander. "Haar eigen geluid komt er mooi in uit. En met subtiele begeleiding moet dit een absolute hit worden."

Dorine wil zingen tot ze erbij neervalt, maar of dat ooit in samenwerking met Kartner zal gebeuren is nog de vraag. Ze heeft zelf namelijk 'een koffer vol prachtige nummers' klaarliggen. "Mijn allergrootste wens is een prachtig album maken voor mijn zeventigste verjaardag."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen