Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Relatie Kylie onder hoogspanning'

Shownieuws

De romance van Kylie Minogue en Olivier Martinez stevent af op een rampzalig einde. De 41-jarige Fransman is gezien in het gezelschap van twee andere vrouwen.

De romance van Kylie Minogue en Olivier Martinez stevent af op een rampzalig einde. De 41-jarige Franse acteur is gezien in het gezelschap van twee andere vrouwen, meldt de Britse krant News of the World. Vrienden van het koppel zeggen dat de 38-jarige Kylie en haar vriend regelmatig ruzie maken over hun relatie.

Olivier is volgens de tabloid deze week met model Sarai Givati gezien in een hotel in Los Angeles. De Australische zangeres verblijft ondertussen in Groot-Brittannië, waar ze werkt aan haar comebacktournee. Kylie en de Fransman hadden al een keer woorden over Sarai, met wie Olivier zes weken geleden nog enkele dagen doorbracht in Parijs.

Sarai bracht anderhalf uur door in de hotelkamer van Olivier, waarna de acteur in het hotel dineerde met Lost-actrice Michelle Rodriquez. Zij zou het hotel pas de volgende dag hebben verlaten. Twee jaar geleden zou de Fransman al eens op straat hebben gezoend met de 28-jarige brunette.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen