Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rod Stewart onder de indruk van Camilla

Shownieuws

Rod Stewart was zwaar onder indruk van Camilla, de vrouw van de Britse prins Charles. Hij trad op tijdens een gala dat door het prinselijk paar werd bijgewoond.

Rod Stewart was zaterdag zwaar onder indruk van Camilla, de vrouw van de Britse kroonprins Charles. De Britse rocker trad op tijdens een galaconcert in de Amerikaanse stad Philadelphia dat door het prinselijk paar werd bijgewoond. Charles en Camilla brengen momenteel voor de tweede keer een gezamenlijk bezoek aan de Verenigde Staten.

Stewart ontmoette Charles en Camilla backstage na het concert en was onder de indruk van de uitstraling van de hertogin, zo melden verschillende media. "Ze ziet er altijd heel glamoureus uit", wordt hij geciteerd door het Aziatische persbureau Indo Asian News Service. "Tussen ons gezegd begrijp ik heel goed wat Charles in haar ziet."

De 62-jarige zanger vertelde verder dat hij voor het eerst in zijn leven zenuwachtig was voor een optreden. "Het ging dit keer niet om hordes schreeuwende fans zoals ik gewend ben." De aanstaande koningin van Groot-Brittannië bleek ook bekend te zijn met de muziek van Stewart. "Ze vertelde me dat ze mijn muziek op haar iPod heeft."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen