Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Collega's willen Lindsay Lohan boycotten'

Shownieuws

Jack Nicholson en Morgan Freeman hebben hun agenten laten weten onder geen voorwaarde in film met Lindsay Lohan te willen spelen.

Lindsay Lohan is op het moment niet bepaald populair onder collega-acteurs. Filmsterren als Jack Nicholson en Morgan Freeman hebben hun agenten laten weten onder geen voorwaarde in een film met Lohan te willen spelen. Dat meldt de Britse krant The Sun.

De twee topacteurs zouden Lohan een achterlijke actrice vinden, die hun vak te schande maakt door haar uitbundige levensstijl, die breed wordt uitgemeten in de pers. Het tweetal hoopt volgens de Britse krant dat Lohan niet meer gevraagd wordt voor films als ze lang genoeg wordt geboycot.

Ondertussen heeft La Lohan zich ook niet populair gemaakt bij de Anonieme Alcoholisten, waarbij ze sinds een jaar is aangesloten vanwege een alcoholprobleem. De bijeenkomsten van de AA horen anoniem te zijn, maar met de komst van Lohan is de anonimiteit ver te zoeken. De leden van de AA voelen zich hier niet prettig bij en zouden de 'Mean girls'-actrice liever kwijt dan rijk zijn.

De 20-jarige Lohan is de laatste tijd meer in het nieuws geweest om haar turbulente privéleven, dan om haar acteerprestaties. Onlangs liet ze zich opnemen in een kliniek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen