Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mai Tai neemt carnavalslied op met Johan Vlemmix

Shownieuws

Mai Tai heeft een feestnummer opgenomen met Johan Vlemmix. Het lied 'Vrouwelijke intuïtie' is ontstaan dankzij een weddenschap tussen het trio en Vlemmix.

Mai Tai heeft een carnavalsnummer opgenomen met Johan Vlemmix. Het lied 'Vrouwelijke intuïtie' is ontstaan dankzij een weddenschap tussen het trio en de Eindhovenaar. De dames verloren deze weddenschap en daar stond een muzikale samenwerking tussen Vlemmix en Mai Tai tegenover. Het lied is vanaf maandag verkrijgbaar via internet.

Volgens Jetty Wheels, Caroline de Windt en Marjorie Lammerts is het lied een grappige combinatie geworden tussen de 'Vlemmix-stijl' en de oude 'Mai Tai-sound'. De dames zongen niet eerder in het Nederlands, maar zijn 'erg enthousiast' over het lied en over hun nieuwe zangpartner, die zijn mediastop onlangs beëindigde. "We vinden hem een kanjer", zegt het trio. "Sterker ... het is nog een leuk liedje geworden ook."

Het driekoppige meidengezelschap bestaat 24 jaar en scoorde voornamelijk in de jaren tachtig hits in binnen- en buitenland met liedjes als 'History', 'Female Intuition' en 'Am I losing you forever'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen