Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Cameron Diaz gaat niet met surfer'

Shownieuws

Cameron Diaz heeft geen relatie met achtvoudig wereldkampioen surfen Kelly Slater. Dat zegt de moeder van de surfer. Cameron is net weg bij Justin Timberlake.

Cameron Diaz heeft geen relatie met achtvoudig wereldkampioen surfen Kelly Slater. Dat heeft de moeder van de surfer gezegd in het Amerikaanse tijdschrift In Touch Weekly. Het gerucht ging dat de 34-jarige actrice zich na de breuk met Justin Timberlake in de armen van Slater had gestort, maar de moeder van de surfer doet dat af als rare roddels.

Judy Slater bevestigt wel dat Cameron naar Hawaï is gevlogen met Kelly, die in het verleden de lakens deelde met Pamela Anderson. Maar ze houdt vol dat er geen spanning bestaat tussen de twee. "Kelly en Cameron zijn vrienden van elkaar", vertelt ze. "Dat ze wel eens met elkaar uit eten gaan, betekent niet dat ze een relatie hebben. Dat is suf."

Cameron en de 25-jarige Justin kondigden eerder deze maand aan dat ze na drieënhalf jaar niet langer bij elkaar zijn. Diaz en Slater raakten bevriend na een ontmoeting in 2005 voor het MTV-programma Trippin'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen