Kies je favoriete radiostation

Dossiers

IJsavontuur voorbij voor Dries Roelvink

Shownieuws

Het ijsavontuur is voorbij voor Dries Roelvink. In de uitzending zaterdag van 'Sterren dansen op het ijs' verloor hij in de skate-off van Gallyon van Vessem.

Het ijsavontuur is voorbij voor volkszanger Dries Roelvink. In de live uitzending zaterdag van 'Sterren dansen op het ijs' kreeg hij in de zogenoemde skate-off net iets minder stemmen van de tv-kijkers dan schaatscollega Gallyon van Vessem. Hiermee is Dries de vierde BN'er die de schaatsbaan van de ijsshow van SBS 6 moet verlaten.

De 48-jarige Roelvink is teleurgesteld, maar had het 'voor geen goud willen missen'. Een aantal weken geleden was het niet zeker of de zanger wel zou mee doen aan de ijswedstrijd. Roelvink omschreef zichzelf als een echte winnaar met als grootste angst om als eerste af te vallen. Daarom zag hij in eerste instantie af van deelname. Uiteindelijk wist producent Reinout Oerlemans hem over te halen om toch mee te doen.

Van Vessem was bijzonder blij met haar overwinning. Haar schaatsoptreden verliep niet zonder problemen. De presentatrice heeft vreselijke pijn geleden tijdens haar kür op het ijs. Met twee gekneusde ribben wist zij uiteindelijk samen haar schaatspartner Radek toch weer een ronde verder te komen.

In de ijsshow van SBS 6 viel vrijdag presentator Bas Westerweel af. Bij concurrent RTL moest vrijdag Suze Mens het onderspit delfen in 'Dancing on ice'. Het totaal aantal BN'ers voor de ijsshow van SBS komt daarmee nu op negen. Concurrent RTL, die zaterdag geen uitzendingen meer heeft, komt op twaalf BN'ers en één onbekende Nederlander, Antoni Wanders.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen