Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Advocaten eisen geld van Anna Nicole Smith

Shownieuws

Een advocatenkantoor uit de Bahamas heeft een flinke som geld tegoed van Anna Nicole Smith. De firma heeft de rechter gevraagd haar banktegoeden te bevriezen.

Advocaten eisen geld van Anna Nicole Smith

(Novum/AP) - Een advocatenkantoor uit de Bahamas heeft een flinke som geld tegoed van Anna Nicole Smith. De firma heeft de rechter gevraagd de banktegoeden van de televisiester te bevriezen. Smith riep in september de hulp in van het kantoor nadat haar 20-jarige zoon op mysterieuze wijze om het leven was gekomen. Over zijn doodsoorzaak is nog niets bekend.

Volgens de firma staat er nog een rekening van bijna honderdduizend euro open. Een woordvoerder van de 40-jarige socialite bevestigt dat er nog niet is betaald. Smith zou nooit een gespecificeerde rekening hebben gekregen.

Het blonde model, dat in1993 door het naaktblad Playboy werd uitgeroepen tot Playmate van het Jaar, beviel enkele dagen voor de dood van haar 20-jarige zoon van een dochter. Vanwege de media-aandacht vluchtte ze naar de Bahama's, waar ze sindsdien woont.

Anna Nicole, wier echte naam Vicki Lynn Hogan is, werd bij het grote publiek bekend door haar huwelijk met de 89-jarige miljardair J. Marshall Howard. Hij overleed ruim een jaar na het huwelijk. Sindsdien strijdt de blondine met zijn familie om de erfenis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen