Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Topmodel dumpt Leonardo DiCaprio

Shownieuws

Leonardo DiCaprio is gedumpt door Bar Rafaeli. Het topmodel kan niet omgaan met het werkschema van de filmster. Ook zijn feestgedrag liep de spuigaten uit.

Leonardo DiCaprio is gedumpt door Bar Rafaeli. Het Israëlische topmodel kan niet omgaan met het hectische werkschema van de Hollywood-ster en ook zijn feestgedrag liep de spuigaten uit. "Ze is een professioneel model en moet dus elke dag fit zijn en er goed uit zien. Ze kan zijn levensstijl niet bijhouden", vertelt een vriendin van de 21-jarige Rafaeli aan de Britse krant News of the world. Het stel was ongeveer een halfjaar samen.

DiCaprio lijkt niet te lijden onder de breuk. Vorige week werd de 32-jarige filmster nog feestend gespot in Londen, waar hij uitgebreid zijn Oscarnominatie vierde voor beste acteur voor zijn rol in 'Blood diamond'.

Eerder had DiCaprio een relatie met het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen. Ook zou hij iets moois hebben gehad met de actrices Gwyneth Paltrow en Claire Danes. Onlangs vertelde DiCaprio nog dat hij na zijn rol in de kaskraker 'Titanic' in 1997 heeft overwogen om een punt te zetten achter zijn filmcarrière. Hij vond het vreselijk om te worden gezien als een lustobject.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen