Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader J -Lo is aanhanger Scientology

Shownieuws

De vader van Jennifer Lopez is al twintig jaar lid van de Scientology-kerk. J-Lo vindt het jammer dat er zo negatief wordt gedacht over Scientology.

De vader van Jennifer Lopez is al twintig jaar lid van de Scientology-kerk. Dat vertelt de zangeres in een interview met NBC 6, een lokaal nieuwsstation in Miami. J-Lo is zelf katholiek maar zegt tijdens het interview dat ze het jammer vindt dat er zo negatief wordt gedacht over Scientology.

Tom Cruise, die bevriend is met La Lopez, zal blij zijn met de uitspraak van de diva. De acteur is een fervent aanhanger van Scientology en zou al zijn vrienden willen bekeren tot de religie. Zijn vrienden David en Victoria Beckham waren een aantal weken geleden al te gast bij aanhangers van Scientology. Of het stel zich gaat bekeren is nog de vraag.

Het Britse blad The Sun meldde vorige week dat de leiders van de Scientology-kerk Cruise beschouwen als de messias van het geloof. Zij zouden Cruise hebben gezegd dat hij 'de uitverkorene' is om hun geloof over de wereld te verspreiden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen