Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Rimmel wil af van te oude Kate Moss'

Shownieuws

Kate Moss begint last te krijgen van haar leeftijd. Het 33-jarige model dreigt Rimmel, één van haar grootste opdrachtgevers, kwijt te raken omdat ze te oud is.

Kate Moss begint last te krijgen van haar leeftijd. Het 33-jarige Britse topmodel dreigt Rimmel, één van haar grootste opdrachtgevers, kwijt te raken omdat ze te oud is. Het cosmeticamerk is al op zoek naar een ander gezicht, meldt de Britse tabloid News of the World.

Rimmel acht Moss volgens een bron van de krant niet langer geschikt om het gezicht van het merk te zijn. "Het merk is gericht op een jonge doelgroep en daar behoort Kate niet meer toe. De hoge bazen zijn daarom op zoek naar een jonger model om het merk weer een fris gezicht te geven." In het geheim zou al contact zijn opgenomen met diverse jongere meisjes.

Moss is sinds bijna zes jaar het gezicht van het make-upmerk. In 2005 hing het contract al even aan een zijden draadje nadat het model was betrapt op het gebruik van cocaïne. Uiteindelijk werd besloten de Britse schoonheid nog een kans te geven.

Kate, die is verloofd met de veelbesproken rocker Pete Doherty, erkende onlangs dat ze actie moet ondernemen als ze haar modellencarrière voort wil zetten. "Ik moet binnenkort toch aan de botox, denk ik. Als model kun je namelijk echt geen rimpels hebben", vertelde ze. "Op mijn modellenbureau heb ik er ook al opmerkingen over gekregen. Je kunt gewoon niet negeren dat je ouder wordt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen