Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Imago Britney loopt weer een deuk op

Shownieuws

Het lukt Britney Spears maar niet haar imago op te poetsen. Ze is dit weekeinde gezien met sigaretten, een caloriehoudend drankje en in een fastfoodrestaurant.

Het lukt Britney Spears maar niet om haar imago op te poetsen. Afgelopen weekeinde werd de 25-jarige popdiva gezien met het caloriehoudende drankje Red Bull. Daarnaast zou ze twintig sigaretten hebben gerookt en onderweg naar huis zijn gestopt bij de drive-in van een fastfoodrestaurant. Daarover schrijft de Britse krant The Sun. De laatste tijd was de zangeres juist vaak in de sportschool te vinden om haar lichaam weer in vorm te krijgen voor haar langverwachte comeback.

Sinds haar scheiding in november was LaSpears een regelmatige bezoeker van nachtclubs. Het feestgedrag van de popprinses, die twee jaar geleden met 'Do somethin''haar laatste hit scoorde, was al niet best voor haar imago van gescheiden moeder. Haar manager Larry Rudolph zei eerder dat de zangeres zich bewust is van de beeldvorming over haar. "Maar daar gaat ze aan werken", zei hij in een Amerikaanse krant. "Binnenkort staat Britney weer aan de top van de entertainmentindustrie."

Spears heeft inmiddels haar stulpje in Malibu voor zo'n zeven miljoen dollar te koop gezet en woont nu in Beverly Hills met haar twee kinderen, de vier maanden oude Jayden James en de 1-jarige Sean Preston. Ze deelt de voogdij over haar kroost met ex Kevin Federline.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen