Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yves Saint Laurent geïnspireerd door Timberlake

Shownieuws

Yves Saint Laurent heeft zich voor zijn laatste collectie laten inspireren door Justin Timberlake. Hoofdontwerper Stefano Pilato noemt de zanger een stijlicoon.

(Novum/AP) - Justin Timberlake is hard op weg een stijlicoon te worden. De combinatie van formele kleding en sportieve elementen, die kenmerkend is voor de 25-jarige zanger, was zondag terug te zien tijdens de modeshow van Yves Saint Laurent in Parijs. De flanellen broeken met laaghangend kruis en hoeden en tassen met grote gouden logo's die op de catwalk te zien waren, deden sterk denken aan de outfits waarin de zanger regelmatig wordt gespot.

De hoofdontwerper van het Franse modehuis, Stefano Pilato, erkent dat hij beïnvloed is door de stijl van Timberlake. "Ik vind hem echt een stijlicoon, een vertegenwoordiger van een eigentijdse generatie", zegt hij over de zanger, die door het modehuis gekleed wordt voor zijn huidige wereldtournee, de 'FutureSex/LoveShow'. "Het is bijzonder dat iemand van zijn leeftijd zo'n stijlgevoel en waardering voor luxe dingen en kleding heeft. Hij heeft ook oog voor detail en laat niets aan het toeval over."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen