Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamai zonder T-shirt in de palen

Shownieuws

Jamai Loman kan zich in de afgelopen vier jaar geen dag herinneren dat hij niet is uitgegaan. "Ik loop alle grote housefeesten af", vertelt hij in De Telegraaf.

Jamai zonder T-shirt in de palen

Jamai Loman kan zich in de afgelopen vier jaar geen dag herinneren dat hij niet is uitgegaan. "Ik loop alle grote housefeesten af", vertelt hij zaterdag in De Telegraaf. "Lekker in de palen hangen, T-shirt uit en gaan met die banaan."

De ex-Idol voelde zich als herboren nadat hij twaalf kilo was afgevallen. Ook aan de rest van zijn uiterlijk is flink gesleuteld. "Ik heb mijn haar donkerder geverfd, net als mijn wenkbrauwen en mijn wimpers", onthult de zanger. "Verder gaat er wekelijks zes liter visine doorheen, druppels die je ogen mooi wit houden."

De 20-jarige Jamai, die vanaf juni een half jaar in Londen in de musical 'Les misérables' speelt, is ook regelmatig in de sportschool te vinden. "Er is zelfs een tijd geweest dat ik dat vijf keer per week deed", vertelt hij. "Toen was ik iets van twaalf kilo afgevallen. Maar mijn allerbelangrijkste geheim is toch wel de zonnebank. Zie je er altijd gezond uit."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen