Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Luie oog Paris resultaat van mislukte operatie'

Shownieuws

Het luie linkeroog van Paris Hilton is het resultaat van een mislukte ooglift. Dat beweert een anonieme bron in de Amerikanse krant New York Post.

'Luie oog Paris resultaat van mislukte operatie'

Het luie linkeroog van Paris Hilton is het resultaat van een mislukte ooglift. Dat beweert een anonieme bron in de Amerikaanse krant New York Post. Hilton zou deze week advies hebben gevraagd aan een plastisch chirurg over een eventuele correctie van het hangende ooglid.

Volgens de bron liet de steenrijke socialite zes jaar geleden haar oogleden liften. Hierbij zouden de spieren van haar linkerooglid beschadigd zijn geraakt. De 25-jarige blondine zou het probleem hebben verergerd door blauwe contactlenzen te dragen over haar van nature bruine irissen. De lenzen zouden haar ogen ernstig uitdrogen.

Een woordvoerder van Hilton zegt van niets te weten. "Naar mijn weten heeft ze nooit plastische chirurgie ondergaan. Ze heeft ook niets verteld over ingrepen aan haar oogleden." De Hilton-erfgename is momenteel bezig met opnames voor de film 'The hot tie and the nottie'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen