Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Reality-soap voor Nick & Simon

Shownieuws

Het Volendamse duo Nick & Simon krijgt in navolging van hun ontdekker Jan Smit een eigen reality-soap. Dat bevestigt het management van de Volendammers.

Het Volendamse duo Nick & Simon krijgt in navolging van hun ontdekker Jan Smit een eigen reality-soap. Het management van de Volendammers bevestigt dat het tweetal een overeenkomst heeft gesloten met de Tros. De zender start vanaf september met een 8-delige serie over het leven van het tweetal. De opnamen van de soap zijn inmiddels gestart.

De 22-jarige Simon Keizer en de 23-jarige Nick Schilder zijn het jaar goed begonnen. Woensdag mocht het duo een prijs in ontvangst nemen voor 'Beste Nieuwkomers van 2006' tijdens de Geels Nieuwjaarsparty. Donderdag ontvingen zij uit handen van Jan Keizer een gouden plaat voor meer dan veertigduizend verkochte exemplaren van hun titelloze debuutalbum.

De heren, die hits scoorden met liedjes als 'Steeds weer' en 'De Soldaat', wonnen vorig jaar een originele Rembrandt. Op 5 februari mogen zij een Zilveren Harp in ontvangst nemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen