Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Addy van den Krommenacker geeft trouwjurk weg

Shownieuws

Fans van Addy van den Krommenacker maken kans op een trouwjurk, die hij voor hun huwelijksdag maakt. Hiervoor moeten zij hun meest romantische foto opsturen.

Addy van den Krommenacker geeft trouwjurk weg

Fans van Addy van den Krommenacker kunnen in hun handjes knijpen. Ze maken kans op een trouwjurk die de couturier speciaal voor hun huwelijksdag maakt. Hiervoor moeten zij hun meest romantische foto opsturen. Addy heeft een goede tip voor de kandidaten. "Mensen moeten foto's met verliefde Valentijnsogen opsturen."

De weggeefactie is gekoppeld aan de lancering van een nieuwe, rode Valentijnscamera. Van den Krommenacker gaf vrijdag vervroegde Valentijnsdagcadeaus weg in Den Bosch. Hij verwende een paar van zijn vriendinnen, zoals Fabiënne de Vries, Tanja Jess, Froukje de Both en Rosanna Lima, met een camera.

De Brabantse modeontwerper legt graag anderen in de watten. Zo heeft hij ook al een verwenplan bedacht voor 14 februari. "Ik denk dat ik mijn vriend verras met een etentje en een kaart op zijn bed", zegt hij. Van den Krommenacker heeft voorlopig nog geen trouwplannen. "We stellen het uit, want ik geef al een aantal feestjes per jaar."

De blonde ontwerper vergaarde naam met zijn glamourjurken, die gedragen worden door bekende vrouwen. Actrice Thekla Reuten ging in 2004 in één van zijn creaties naar de Oscaruitreiking in Los Angeles. Ook Tooske Ragas en Chantal Janzen verschenen op de rode loper in Addy-originals.

De Valentijnsactie is vrijdag ingegaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen