Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Titelsong jeugdsoap binnen op zes in hitlijst

Shownieuws

De titelsong van de soap Het Huis Anubis komt maandag op nummer 6 binnen in de Top 100. Het lied wordt gezongen door Loek Beernink in haar personage van Nienke.

Titelsong jeugdsoap binnen op zes in hitlijst

De titelsong van de televisieserie Het Huis Anubis komt maandag op nummer zes binnen in de Mega Top 100, de officiële hitparade van Nederland. Het nummer wordt gezongen door actrice Loek Beernink. Het lied werd uitgebracht onder de naam van haar personage Nienke en gaat over de belevenissen in het huis.

De 20-jarige Beernink is nog maar net begonnen met zanglessen. "Eigenlijk wist ik niet eens dat ik goed kon zingen", vertelde ze in een eerder interview. De actrice uit Aalten wil zowel met acteren als zingen verder.

De jeugdserie gaat over een internaat waar een schat verborgen ligt. De acht hoofdpersonages gaan op zoek naar de schat, maar ondervinden veel hinder tijdens hun zoektocht. Het eerste seizoen van de jeugdsoap trok vorig jaar per aflevering meer dan honderdduizend kijkers. Het tweede seizoen start eind februari op tv-zender Nickelodeon.

Het Huis Anubis is een productie van Nickelodeon in samenwerking met het Vlaamse televisiebedrijf Studio 100. Het bedrijf van Gert Verhulst is ook verantwoordelijk voor de successen van onder meer meidengroep K3, Kabouter Plop en Piet Piraat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen