Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brigitte Kaandorp brengt hommage aan Bert Klunder

Shownieuws

Brigitte Kaandorp en Angela Groothuizen brengen op 4 februari een hommage aan Bert Klunder. De artiesten lezen en zingen voor Klunder en vertellen over hem.

Brigitte Kaandorp brengt hommage aan Bert Klunder

Brigitte Kaandorp, Hans Dorrestijn en Angela Groothuizen brengen begin februari in een theatervoorstelling een hommage aan Bert Klunder. De artiesten lezen in de show in Den Bosch voor uit het werk van de vorig jaar op 49-jarige leeftijd overleden cabaretier en regisseur. Ook wordt gezongen en worden verhalen verteld over Klunder.

Tijdens de voorstelling wordt ook onbekend beeldmateriaal vertoond van Klunder en zijn er unieke geluidsopnamen te horen. De opbrengst van deze hommagevoorstelling voor Klunder is bestemd voor zijn dochter Madelief.

Naast Kaandorp, Dorrestijn en Groothuizen werkt ook Klunders weduwe, de cabaretière Mylou Frencken, mee aan de voorstelling. Cabaretier en kunstschilder Jeroen van Merwijk, zanger en liedjesschrijver Maarten van Roozendaal en cabaretier Diederik van Vleuten dragen ook een steentje bij.

Klunder, die overleed aan de gevolgen van een hersenbloeding, zou op 25 januari in Den Bosch zijn show 'Een vrolijke avond met Bert Klunder' hebben gespeeld. Besloten is deze show om te dopen in 'Een vrolijke avond voor Bert Klunder'. De voorstelling is te zien op 4 februari in het Koningstheater in Den Bosch.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen