Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kelly Osbourne heeft hekel aan Japanse wc's

Shownieuws

Kelly Osbourne vindt wc's in Japan stom. "Een machine geeft je wc-papier aan en maakt vogelgeluiden zodat je degene naast je geen winden hoort laten."

Kelly Osbourne vindt de wc's in Japan zo vreemd, dat ze heeft gezworen nooit in het land te gaan wonen. "Zelfs in openbare toiletten hoef je niets aan te raken", zegt ze in de Britse krant The Sun. "Een machine geeft je wc-papier aan en maakt vogelgeluiden zodat je de persoon in het hokje naast je geen winden hoort laten. Op die manier is er geen moer aan."

De 22-jarige Osbourne-telg, die twee maanden in Japan doorbracht voor de opnamen van de televisieserie Turning Japanese, staat bekend om haar vreemde gewoonten. In de realityshow rondom haar familie was te zien hoe ze te pas en te onpas boeren en scheten liet. Ook deden haar huisdieren hun behoefte regelmatig in huis.

Toch zou Kelly zich nu wat vrouwelijker willen profileren. Ze gaf onlangs aan dolgraag voor mannenblad Playboy te willen poseren. Hugh Hefner zag echter geen brood in een naaktreportage met de zangeres. "Haar foto's moeten veel te veel worden bijgewerkt", liet de Playboybaas weten. "Dat zien we niet zitten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen