Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Helen Mirren meest sexy actrice boven de 50

Shownieuws

Helen Mirren is volgens gebruikers van Lovefilm.com de meest sexy actrice boven de 50. Bij de mannen eindigde de 69-jarige Jack Nicholson op de eerste plaats.

Helen Mirren is de meest sexy actrice boven de 50. Dat vindt de meerderheid van de bijna drieduizend deelnemers aan een enquête van de filmsite Lovefilm.com. De 61-jarige Britse, die genomineerd is voor een Oscar voor haar rol in 'The queen', laat hiermee de elf jaar oudere Sophia Loren achter zich. Andere actrices in de lijst zijn Meryl Streep (57), Judi Dench (72) en Diane Keaton (61).

Mogelijk dankt Mirren haar populariteit aan de prijzen waarmee ze afgelopen tijd is overspoeld. Zo won ze eerder deze maand een Golden Globe en werd ze zondag in Los Angeles beloond met de Screen Actors Guild Award. Beide prijzen kreeg ze voor haar rol in 'The queen'.

De lijst met meest sexy acteurs boven de 50 wordt aangevoerd door de 69-jarige Jack Nicholson. De acteur versloeg onder anderen Sean Connery (79), Robert Redford (70), Clint Eastwood (76) en Danny Glover (60).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen