Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sienna Miller gezien met Josh Hartnett

Shownieuws

Sienna Miller en Josh Hartnett zijn samen betrapt in een hotel in Los Angeles. Ze zaten dicht tegen elkaar aan op een bank te giechelen.

Sienna Miller gezien met Josh Hartnett

Sienna Miller en Josh Hartnett zijn samen betrapt in een hotel in Los Angeles. Al kletsend en giechelend zaten ze dicht tegen elkaar aan op een bank in het huiskamergedeelte van Chateau Marmont, een hotspot voor sterren, zei een ooggetuige tegen het Amerikaanse blad People. Ook hield Josh Sienna bij haar heupen vast en verdwenen ze later met een cocktail richting het zwembad.

De woordvoerder van de 25-jarige Miller zegt dat de Britse actrice gewoon bevriend is met Josh en dat van een romance geen sprake is. Ook de zegsman van Hartnett laat weten dat er niets nieuws onder de zon is.

Miller, die binnekort te zien is in de Amerikaanse versie van de film 'Interview' van Theo van Gogh, had eerder een knipperlichtrelatie met Jude Law. De 28-jarige Hartnett had iets moois met actrice Scarlett Johansson, die nu samen met Justin Timberlake zou zijn. De zanger en Cameron Diaz verbraken onlangs hun relatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen