Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oud-playmate Anna Nicole Smith overleden

Shownieuws

Anna Nicole Smith, de voormalige playmate, is overleden. Smith (39) verbleef in het Seminole Hard Rock Cafe Hotel in Florida, toen ze bewusteloos raakte.

(Novum/AP) - Anna Nicole Smith, de voormalige playmate, is overleden. Dat heeft haar advocaat gezegd. Smith (39) verbleef donderdag in het Seminole Hard Rock Cafe Hotel in Florida, toen ze bewusteloos raakte en met spoed naar een ziekenhuis werd gebracht. De doodsoorzaak is nog niet bekend.

Smith had een roerig leven en de tabloids konden geen genoeg van haar krijgen. Ze trouwde in 1994 met de 89-jarige miljardair Howard Marshall II en vocht na zijn overlijden het jaar daarop met verwanten om de erfenis. Ook streed ze constant tegen haar gewicht, waardoor veel vrouwen zich met haar identificeerden. Vorig jaar overleed haar 20-jarige zoon Daniel aan een combinatie van methadon en antidepressiva. Wie de vader is van de vijf maanden oude dochter van Smith is onbekend.

De voormalige topless-danseres werd beroemd door een reclame voor Guess-spijkerbroeken. De blondine leek op Marilyn Monroe en veel reclames waaraan ze meewerkte speelden hierop in. In 1993 koos het blad Playboy haar tot playmate van het jaar. Ze vertolkte de hoofdrol in haar eigen reality tv-serie.

Smith werd op 28 november 1967 in Houston geboren als Vickie Lynn Hogan. In 1985 trouwde ze met Bill Smith. Ze kreeg Daniel en scheidde twee jaar later van Bill.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen