Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vier extra concerten Toppers in Concert

Shownieuws

Gerard Joling, Gordon en René Froger staan in juni niet twee, maar zes keer in de ArenA met hun Toppers in Concert. Dat hebben ze zondag bekendgemaakt.

Gerard Joling, Gordon en René Froger zetten in juni niet twee, maar zes keer de Amsterdam ArenA op zijn kop met hun Toppers in Concert. Dat is zondag bekendgemaakt tijdens de Toppers Launch Party in Loosdrecht. Daar ontving het trio tevens een dubbelplatina award voor de cd en dvd 'Toppers in concert 2006' en kregen ze een award voor de cd 'Kerst met de Toppers', die vijftien keer platina is geworden.

Aanvankelijk zouden de zangers twee concerten geven op 1 en 2 juni, maar omdat de 120 duizend beschikbare kaarten onmiddelijk waren uitverkocht is besloten de vier extra optredens in te lassen. Die vinden plaats op 3, 6, 7 en 8 juni.

De voorgaande edities van Toppers in Concert in 2005 en 2006 werden door bijna driehonderdduizend mensen bezocht. Het muziekspektakel, waarin oude en nieuwe hits elkaar afwisselen en dat bol staat van de gastoptredens, wordt wel het allergrootste en gezelligste meezingfeest van het jaar genoemd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen