Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bonnie St. Claire boos op BNN

Shownieuws

Bonnie St. Claire is boos op BNN, waar ze met een IQ van 52 punten de laagste score ooit haalde bij de Nationale IQ-test. Ze zegt dat haar stemkastje kapot was.

Bonnie St. Claire boos op BNN

Bonnie St. Claire is boos op jongerenzender BNN, waar ze woensdag met een IQ van 52 punten de laagste score ooit haalde tijdens de Nationale IQ-test. De 57-jarige zangeres wijt de belabberde uitslag aan haar kapotte stemkastje en eist dat BNN de score rechtzet.

St. Claire zegt vrijdag in De Telegraaf dat mensen haar aankijken op haar lage score. "Ik ben door deze toestand gedoemd om de rest van mijn leven als alcoholverslaafd blondje te worden gezien. Volgens deze uitslag zou ik geestelijk gehandicapt moeten zijn." Bonnie scoorde niet alleen het minst aantal punten, ze scoorde ook lager dan de orang-oetang die vorig jaar 75 punten haalde.

Volgens BNN was er met het stemkastje van Bonnie niets mis, maar had ze simpelweg te vaak helemaal geen antwoord ingevoerd. En te laat antwoord geven, wordt ook als een fout antwoord geteld, laat de zender weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen