Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Irene Moors verkijkt zich op productiebedrijf

Shownieuws

Irene Moors heeft zich verkeken op de resultaten van haar productiebedrijf House of Television. De enige show die Moors produceerde, was 'Er is zo veel meer'.

Irene Moors heeft zich verkeken op de resultaten van haar productiebedrijf House of Television. Dat geeft presentatrice deze week toe in het glamourblad Beau Monde.

"Ik dacht dat ik een aantal heel leuke programma-ideeën had verzonnen", zegt de 39-jarige Moors. "Ik was er zelf in ieder geval lyrisch over." Het enige programma dat de blondine tot nu toe produceerde, was 'Er is zo veel meer'.

Die realityshow met medium Robbert van den Broeke werd binnen de kortste keren van de buis gehaald. Van den Broeke zou van internet geplukte informatie hebben gepresenteerd als details die hij als helderziende had verkregen. Maar Irene laat het medium niet vallen. "Ik geloof nog steeds in Robbert", zegt ze.

Na het debacle met Van den Broeke realiseerde Irene zich dat ideeën verkopen niets voor haar is. "Ik werd daar heel ongelukkig van", zegt ze. "Gelukkig hebben we ook een studio die we verhuren en maken we bedrijfsfilms en dergelijke. En dat loopt redelijk. Daardoor woon ik nu wel in een beeldig huis."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen