Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Musicalster Nurlaila Karim in het geheim getrouwd

Shownieuws

Musicalster Nurlaila Karim is donderdag in het geheim getrouwd met haar vriend Brian. Het stel leerde elkaar in de zomer kennen en werd smoorverliefd.

Musicalster Nurlaila Karim in het geheim getrouwd

Musicalster Nurlaila Karim is donderdag in het geheim getrouwd met haar vriend Brian. De zware storm die over het land waaide deed niets af aan het liefdesgeluk van de hoofdrolspeelster uit 'The Wiz'. "Het was een prachtige en kleine ceremonie, precies zoals ik het graag heb", vertelt ze in De Telegraaf. "De storm staat symbool voor onze stormachtige liefde."

De 32-jarige Nurlaila ontmoette Brian, die barman en entertainer is, in de zomer in strandtent The Mambo in Scheveningen. Dat ze hem nu al haar jawoord geeft, vindt ze geen dag te vroeg. "Waarom zouden we wachten? Ik ben nog nooit zo verliefd geweest."

De familie van het bruidspaar werd donderdag onder valse voorwendselen naar de ceremonie gelokt, die plaatsvond in de buurt van Loenen. "En daar zag iedereen ons in vol ornaat staan", vertelt Nurlaila. "Mijn ouders waren in tranen van blijdschap."

De zangeres heeft twee kinderen uit een eerdere relatie, Gaia van 3 en Jay van 5. Met hun vader, musicalster Edwin Jonker, heeft Nurlaila nog steeds een goede band: hij was haar getuige.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen