Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe tv-show voor Nance en Gerard Joling

Shownieuws

Nance en Gerard Joling presenteren vanaf 23 maart op SBS 6 het programma 'So you wanna be a popstar'.

Nance en Gerard Joling mogen opnieuw samen een televisieshow presenteren. Het presentatieduo van 'Sterren dansen op het ijs' wordt het gezicht van het programma 'So you wanna be a popstar' van SBS 6. Daarin moeten tien bekende Nederlanders zonder zangtalent zich middels een wedstrijd binnen een paar weken ontwikkelen tot een echte popster.

Het principe van het programma is gelijk aan 'Sterren dansen op het ijs', vertelt Nance. De blondine benadrukt dat het gaat om een serieus programma en dat de show niet is bedoeld om bekende Nederlanders voor schut te zetten en af te kraken.

Het is nog niet bekend welke sterren het programma aandurven. Maar volgens SBS 6 moet worden gedacht aan een nieuwslezer en bekende mensen uit de televisiewereld. De zender start op vrijdag 23 maart met de show. Op zaterdag volgt een zogenoemde sing-off, waarbij twee kandidaten in de herkansing gaan en van wie er uiteindelijk één afvalt.

Tv-zender Tien ontwikkelt momenteel een soortgelijk programma met als titel 'Just the two of us'. Daarin zingen bekende zangers en zangeressen duetten met bekende Nederlanders die zingen niet tot hun dagelijkse werk hebben gemaakt. Het gerucht gaat dat Edwin Evers, Thomas Berge en Esther Hart aan deze show meedoen. Het is nog niet bekend wanneer Tien met dit programma start.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen