Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shoppen is topsport in tweede Stiletto Run

Shownieuws

Volgende maand kunnen modefreaks weer laten zien dat shoppen een topsport is. Op 8 maart vindt voor de tweede keer de Glamour Stiletto Run plaats.

Volgende maand kunnen modefreaks weer laten zien dat shoppen een topsport is. Op 8 maart vindt voor de tweede keer de Stiletto Run plaats, die wordt georganiseerd door het maandblad Glamour. Tweehonderd dames moeten op hoge hakken stylish verantwoord rennen door de P.C. Hooftstraat, de bekende modestraat in Amsterdam.

De eisen zijn hoger dan vorig jaar. De deelnemers moeten hakken aan van minimaal negen centimeter hoog en anderhalve centimeter breed. Vorig jaar was de eis nog zeven centimeter. Ook moeten de fashionista's een langere afstand trotseren: 350 meter. Het prijzenpakket is tienduizend euro om te spenderen aan kleding, schoenen en accessoires. Aan het evenement kunnen tweehonderd dames deelnemen. Onder de inschrijvers wordt geloot.

De winnares van het felbegeerde shopgeld was vorig jaar de 20-jarige Egmondse Nancy Karels. Over haar overwinning zei ze: "Ik doe aan atletiek en dit is de eerste keer dat ik op hakken loop."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen