Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patty Brard terug op het ijs van SBS 6

Shownieuws

Patty Brard keert nog één keer terug in het ijsdansprogramma 'Sterren dansen op het ijs'. De drie dames van Luv' zingen hun hit 'You're the greatest lover'.

Patty Brard terug op het ijs van SBS 6

Patty Brard keert nog één keer terug in het ijsdansprogramma 'Sterren dansen op het ijs' van SBS 6. De donkerharige diva betreedt vrijdag de ijsarena met haar Luv'-collega's Marga Scheide en José Hoebee. De dames treden op de ijsvloer live op met hun hit 'You're the greatest lover'. De liveshow van het programma heeft het thema 'Hits van Hollandse bodem'.

De 51-jarige Brard leek als wildcardkandidate te gaan meedoen aan de ijspret, maar een ernstige maagbloeding gooide roet in het eten. Brard deed toch mee met de wildcardronde, maar behaalde met een 4,9 een teleurstellende score. De wildcard ging uiteindelijk naar ONM-actrice Petra Kagchelland.

De 52-jarige Marga deed mee met het eerste seizoen van 'Sterren dansen op het ijs'. De blondine was destijds de oudste deelneemster aan het programma. Ze kreeg weinig stemmen en werd in de derde show uitgeschakeld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen