Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Theaterbezoekers dupe van noodweer

Shownieuws

Theaterbezoekers zijn de dupe van de zware zuidwesterstorm die donderdag over Nederland raast. De uitvoeringen van The Wiz en de Blue Man Group gaan niet door.

Theaterbezoekers zijn de dupe van de zware zuidwesterstorm die donderdag over Nederland raast. De uitvoering van de musical The Wiz in het Beatrix Theater in Utrecht kan omwille van de veiligheid niet doorgaan. Ook de show van de Blue Man Group in Amsterdam is afgelast. Dat heeft een woordvoerder van Joop van den Ende Theaterproducties gezegd. De gedupeerde theaterbezoekers kunnen hun kaartjes kosteloos laten overboeken.

Niet alleen maakt de harde wind de situatie op straat onveilig, ook het treinverkeer rond Utrecht is ontregeld. Het is voor de cast en de bijna vierhonderd bezitters van een kaartje voor The Wiz daarom nagenoeg onmogelijk om het theater te bereiken.

Ook het toneelstuk 'Vaders!' in Etten-Leur en de show van de Blue Man Group in Amsterdam gaan door het noodweer donderdag niet door. In de omgeving van de Theater Fabriek in Amsterdam, waar de blauwe mannen zouden optreden, hebben zich als gevolg van het zware weer incidenten voorgedaan. Het Centraal Station in Amsterdam is geheel ontruimd en er zijn dakdelen gewaaid van het gebouw van televisiezender SBS.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen