Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tulp vernoemd naar Belle Perez

Shownieuws

Belle Perez krijgt haar eigen tulp. De Vlaamse zangeres komt in februari naar een bolbloemententoonstelling om de tulp te dopen die haar naam gaat dragen.

Tulp vernoemd naar Belle Perez

Belle Perez krijgt haar eigen tulp. De Vlaamse zangeres brengt begin februari een bezoek aan de bolbloemententoonstelling in het Flevolandse Creil om de tulp te dopen die haar naam gaat dragen.

Het gaat om een rode tulp, volgens de kwekers een stevige bloem met veel groeikracht en uniek in zijn klasse. Dat zijn allemaal eigenschappen die volgens de organisatie van toepassing zijn op Belle.

De tentoonstelling wordt dit jaar voor de negende keer gehouden in het plaatsje Creil in de Noordoostpolder. Het thema is dit jaar 'Tropisch Flevoland', en dat sluit volgens de organisatie perfect aan bij de 'tropische verrassing' Belle Perez.

De 30-jarige brunette van Spaanse afkomst geeft op 13 oktober haar eerste soloconcert Ahoy' Rotterdam met haar tournee Mega Latino. Tussen 27 april en 12 mei is ze opnieuw in Ahoy' als speciale gast tijdens de concerten van Frans Bauer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen