Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ouders vragen hulp bij zoektocht Miss Brazilië

Shownieuws

De ouders van de voormalige Miss Brazilië vragen iedereen om hulp bij de zoektocht naar hun vermiste dochter. Taiza Thomsen is sinds september spoorloos.

(Novum/AP) - De ouders van de voormalige Miss Brazilië hebben iedereen die kan helpen bij de zoektocht naar hun vermiste dochter opgeroepen dat te doen. Taiza Thomsen, die in 2002 de titel Miss Brazilië behaalde, is sinds september spoorloos. De laatste keer dat haar ouders de 24-jarige schoonheid spraken, was ze in Londen.

Vader Antonio Thomsen slaakte zaterdagavond een kreet om hulp op de Braziliaanse televisie. "Als iemand weet waar ze is, neem dan alsjeblieft contact op met ons", zei hij op RBS TV. Volgens Thomsen bestaat er geen aanleiding voor het weglopen van zijn dochter. "We kunnen er niet meer tegen, het is te erg."

De Braziliaanse politie heeft Interpol om assistentie gevraagd. De Britse autoriteiten is verzocht duidelijk te maken of de Braziliaanse al dan niet in Engeland verblijft. Een Braziliaanse politiewoordvoerder verklaarde dit weekeinde dat het mogelijk is dat Taiza het slachtoffer is geworden van mensenhandel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen