Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Manager Toppers gelooft in goede afloop

Shownieuws

Manager Frank Wisse gelooft nog in een verzoening tussen Gerard Joling en Gordon. Wisse behartigt de belangen van Toppers in Concert, die dit jaar plaatsvinden.

Manager Frank Wisse, die de belangen behartigt van Toppers in Concert, gelooft nog in een verzoening tussen Gerard Joling en Gordon. "Natuurlijk heeft de ruzie tussen hen zijn weerslag op Toppers", zegt Wisse op de website Sterrenstek. "Dit is altijd vervelend. Het eist een enorme dosis stuurmanskracht om de heren weer op één lijn te krijgen, maar ik heb goede hoop dat we de rijen weer kunnen sluiten."

Wisse reageert op de roddel dat de aanhoudende onenigheid tussen Gerard en Gordon de tien optredens van Toppers in Concert dit jaar in gevaar zou kunnen brengen. "De twee kunnen totaal niet met elkaar overweg", zegt een insider tegen de website. "Vooral René Froger heeft hier meer dan genoeg van. Na dit seizoen is het gewoon over, het einde van Toppers is in zicht."

De 46-jarige Joling en de 38-jarige Gordon hebben de laatste tijd veel ruzie. Joling haalde zich de woede op de hals van collega Gordon door weg te blijven tijdens de opnames van hun Tien-programma 'Joling en Gordon over de vloer'. Geer liet het al eerder afweten. Elke keer was er weer een vredestichter als Froger of John de Mol nodig, meldt Sterrenstek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen