Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dolly Dots geven extra concert

Shownieuws

De Dolly Dots geven op 25 mei een extra reünieconcert in de Rotterdamse Ahoy'. Het concert van de meidengroep op 26 mei was binnen een paar uur uitverkocht.

De Dolly Dots geven op 25 mei een extra reünieconcert in Ahoy in Rotterdam. De meidengroep uit de jaren tachtig zou eigenlijk alleen op 26 mei optreden. Omdat dit concert binnen enkele uren uitverkocht was, is er nog een concert gepland. Dat heeft de organisator, One & Only Productions, zaterdag bekendgemaakt.

De meidengroep stond de afgelopen weken ook al op het podium in Ahoy tijdens de concertreeks 'De vrienden van Amstel live'. Het was negen jaar geleden dat Angela Groothuizen, Patty Zomer, Ria Brieffies, Esther Oosterbeek, Angéla Kramers en Anita Heilker eerder met elkaar optraden.

De Dolly Dots werden in 1978 opgericht. Ze scoorden hits als 'Boys', 'She's a liar' en 'Love me just a little bit more'. In 1988 ging de groep uit elkaar. Eerdere geruchten over een reünie werden vorig jaar door Groothuizen afgedaan als 'allemaal onzin'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen