Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Beckham speelt prins in Disney-reclame

Shownieuws

David Beckham is binnenkort te bewonderen als de prins op het witte paard. Hij is voor de nieuwe Disney-reclames gefotografeerd als de prins van Doornroosje.

(Novum/AP) - David Beckham is binnenkort in Amerikaanse tijdschriften te bewonderen als de prins op het witte paard. De voetballer is voor de nieuwe reclamecampagne van Disney gefotografeerd als de prins uit het sprookje van Doornroosje. Annie Leibovitz fotografeerde de Brit zittend op een wit paard, terwijl hij vecht met een vuurspuwende draak.

Het is de eerste schnabbel van de voetballer sinds hij begin deze maand bekendmaakte dat hij een megacontract gesloten heeft bij de Amerikaanse voetbalclub Los Angeles Galaxy.

Vrijdag werd al bekend dat het echtpaar is benaderd door de Amerikaanse zender Fox om een realityserie te maken. De zender wil het glamourkoppel met drie zoontjes daarmee presenteren aan het Amerikaanse publiek. Het is nog niet duidelijk of de Beckhams op het aanbod ingaan.

Naast David zijn voor de reclames van Disney meerdere sterren aangetrokken. Beyoncé Knowles poseerde als Alice in Wonderland en Scarlett Johansson is in de advertenties te zien als Assepoester. De reclame verschijnt begin maart in Amerikaanse tijdschriften, zoals Vanity Fair en Vogue.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen