Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eerste kleinkind voor Marianne Weber

Shownieuws

Marianne Weber wordt oma. De vriendin van haar oudste zoon Jeffrey verwacht eind mei of begin juni haar eerste kindje. Weber heeft via mail de echofoto gezien.

Marianne Weber wordt oma. De vriendin van haar oudste zoon Jeffrey verwacht eind mei of begin juni haar eerste kindje. De volkszangeres moest de eerste weken nadat ze het nieuws had gehoord wel 'erg wennen'. "Het is en blijft toch mijn kleine jongen, ook al is hij dat natuurlijk niet meer", vertelt zij in SBS Shownieuws.

De 51-jarige zangeres van het levenslied verblijft momenteel met haar partner en manager Rita in haar huis op Curaçao. Via de mail heeft ze wel een echofoto gezien van de kleine. " Ik heb tranen met tuiten gehuild na het zien van de echo", vertelt Weber.

Het leven van de zangeres is volgens eigen zeggen compleet veranderd nu zij weet dat haar eerste kleinkind onderweg is. Ook de babywinkels op Curaçao hebben al een bezoekje gehad van de polderdiva. De zangeres weet al of het jongen of meisje gaat worden, maar dat wil ze liever voor zichzelf houden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen