Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weinig vertrouwen in intelligentie Bonnie

Shownieuws

Ruud de Wild en Ruben Nicolaï denken dat Bonnie St. Claire een laag IQ heeft. De zangeres doet woensdag mee aan De Nationale IQ Test, die Nicolaï presenteert.

Ruud de Wild en Ruben Nicolaï denken dat Bonnie St. Claire een laag IQ heeft. Dat kwamen beide presentatoren woensdag overeen in het programma van Ruud de Wild op radio 538. Nicolaï was te gast in het programma omdat hij de zevende editie van De Nationale IQ Test presenteert, samen met Patrick Lodiers.

St. Claire is één van de bekende Nederlanders die woensdagavond live op televisie meedoet aan de intelligentietest. Andere deelnemende sterren zijn onder meer acteurs Hugo Metsers III, Anneliek Bouwers en Chris Tates, presentatoren Bert van Leeuwen en Viola Holt en dj's Armin van Buuren en Don Diablo.

De Wild zei in zijn programma te geloven dat St. Claire een IQ heeft van 78. Nicolaï was iets milder over de intelligentie van de alcoholminnende zangeres. Hij denkt dat ze 'ergens in het begin van de tachtig' eindigt. De gemiddelde mens heeft een IQ tussen de 90 en de 110.

Minder eensgezind waren de presentatoren over de sterren die volgens hen het slimst zijn. Ruben Nicolaï denkt dat Don Diablo het slimste is en concludeerde dat uit de biografie van de dj. De Wild denkt echter dat Armin van Buuren de hoogste score haalt tijdens de show. "Ik weet namelijk dat hij twee hele moeilijk studies heeft gedaan."

De Nationale IQ Test wordt woensdag om half negen uitgezonden op Nederland 1.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen