Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton te gast bij exclusief bal

Shownieuws

Paris Hilton is als eregast uitgenodigd voor het exclusieve Opera Bal in Wenen. De fuif wordt georganiseerd door de Oostenrijkse vastgoedgigant Richard Lugner.

(Novum/AP) - Partygirl Paris Hilton heeft binnenkort een wel heel bijzonder afspraakje. De 25-jarige blondine is als eregast uitgenodigd voor het exclusieve Opera Bal in Wenen. De fuif wordt jaarlijks georganiseerd door de Oostenrijkse vastgoedgigant Richard Lugner. De 74-jarige Lugner en diens vrouw stuurden La Hilton persoonlijk een invitatie.

De slanke hotelerfgename heeft de uitnodiging geaccepteerd, liet Lugner woensdag weten tijdens een persconferentie. Hilton volgt in de voetsporen van Baywatch-actrices Carmen Electra en Pamela Anderson en zangeres Geri Halliwell. Volgens de makelaar zal Paris met haar ouders en drie vriendinnen afreizen naar de Oostenrijkse hoofdstad.

Het Opera Bal vindt dit jaar plaats op 15 februari, twee dagen voor de 26e verjaardag van Paris. Diverse Oostenrijkse politici, vooraanstaande figuren en buitenlandse afgevaardigden wonen het feestelijke evenement bij, dat in Oostenrijk op televisie wordt uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen