Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arjan Ederveen als Lupardi in film Kapitein Rob

Shownieuws

Arjan Ederveen speelt, naast Katja en Thijs, een rol in de nieuwe film 'Kapitein Rob en het geheim van professor Lupardi'. Arjan speelt professor Lupardi.

Arjan Ederveen speelt de rol van professor Lupardi in de nieuwe speelfilm 'Kapitein Rob en het geheim van professor Lupardi'. Lupardi is volgens producent Shooting Star een waanzinnige professor die een machine heeft ontwikkeld waarmee hij het klimaat kan veranderen.

De filmproducent maakte vorig jaar bekend dat naast Ederveen Katja Schuurman en haar echtgenoot Thijs Römer rollen spelen in de film. Römer kruipt in de huid van Kapitein Rob en Schuurman speelt in de film zijn vriendin Paula. Wie de rollen krijgen van het neefje en het nichtje van de kapitein is nog niet bekend.

De film is gebaseerd op stripverhalen van de in 1966 overleden tekenaar Pieter J. Kuhn. In ruim twintig jaar verschenen 73 avonturen van Kapitein Rob in de Amsterdamse krant Het Parool.

Het scenario voor de film is geschreven door Simon de Waal en Hans Pos. Pos nam ook de regie van de film voor zijn rekening.

De opnamen van de film zijn voor dit voorjaar gepland. 'Kapitein Rob en het geheim van professor Lupardi' gaat op 29 november in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen