Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keith Urban klaar met afkicken

Shownieuws

Keith Urban is ontslagen uit de afkickkliniek waar hij de afgelopen maanden verbleef voor zijn drankprobleem. De weg is nu vrij voor de wereldtournee van Urban.

(Novum/AP) - Keith Urban is ontslagen uit de afkickkliniek waar hij de afgelopen maanden verbleef. Dat heeft een woordvoerder van de countryzanger bevestigd. De man van Nicole Kidman werd eind oktober opgenomen in de Betty Ford-kliniek in Californië vanwege zijn alcoholverslaving.

Eind vorige maand werd al gespeculeerd dat de 39-jarige Urban was ontslagen uit de kliniek toen hij samen met zijn vrouw werd gespot in Australië, het land waar zij beiden opgroeiden. Zijn woordvoerder verklaarde echter dat het op dat moment om een tijdelijk verlof ging voor de feestdagen.

Nu hij weer kan gaan en staan waar hij wil, is de weg vrij voor de wereldtournee van Urban. De zanger moest de tour rond zijn nieuwe cd 'Love, pain & the whole crazy thing' uitstellen vanwege zijn opname in de afkickkliniek. Urban zal onder meer Duitsland, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en Canada aandoen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen