Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shanna Moakler ontkent hereniging met Travis Barker

Shownieuws

Shanna Moakler en Travis Barker zijn niet terug bij elkaar, schrijft Shanna op haar weblog. De laatste tijd gingen er geruchten over een verzoening.

Shanna Moakler en Travis Barker zijn niet terug bij elkaar. Dat schrijft Shanna op haar MySpace-pagina. De laatste tijd gingen geruchten over een verzoening van de voormalige ex-geliefden, nadat zij zoenend gespot zouden zijn in een club in Los Angeles.

Voormalige Miss USA Moakler en Blink 182-drummer Barker gingen in augustus na een huwelijk van twee jaar uit elkaar. En dat is volgens Moakler een definitieve beslissing. "Het klopt wel dat Travis en ik de laatste tijd weer meer tijd met elkaar doorbrengen, maar dat komt omdat we goede ouders voor onze kinderen willen zijn."

Het voormalige koppel, ook bekend van de MTV-realityserie Meet the Barkers, heeft twee kinderen: zoon Landon (3) en dochter Alabama (1). Ook zorgden zij samen voor Atiana, de 7-jarige dochter van Shanna uit een eerdere relatie.

Het besluit om vriendschappelijk met elkaar om te gaan in het belang van de kinderen is nieuw voor Barker en Moakler. De eerste maanden na de breuk gooiden zij in het openbaar met modder naar elkaar. Ook ontstond er een vete tussen de blondine en Paris Hilton, die een relatie met Travis zou hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen