Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Michael Jackson krijgt hulp van Simon Fuller'

Shownieuws

Michael Jackson heeft voor zijn comeback de hulp ingeroepen van de Britse muziek- en tv-producent Simon Fuller.

Michael Jackson heeft de hulp ingeroepen van de Britse muziek- en televisieproducent Simon Fuller om zijn carrière een nieuwe impuls te geven. Dat meldt een bron aan de Britse krant The Sun. "Michael weet dat het geen gemakkelijke klus is om weer geaccepteerd te worden in de muziekindustrie, maar als iemand hem kan helpen dan is Simon het wel."

In 2005 werd Jackson vrijgesproken van kindermisbruik, waarna hij zich schuilhield in Bahrein en Schotland. Onlangs verhuisde de superster weer naar de Verenigde Staten. Daar zou hij inmiddels druk werken aan een comeback, waarbij hij dagelijks belt met Fuller. In het weekeinde zijn de twee samen gespot in Las Vegas.

Vorig jaar deed Wacko Jacko een eerste poging tot een comeback tijdens de World Music Awards in Londen. Hij werd onthaald door uitzinnige fans, maar maakte weinig indruk met de regels van 'We are the world' die hij ten gehore bracht. Om een nieuwe blunder te voorkomen, zou Jackson zijn lot nu in handen gelegd hebben van Fuller.

Fuller was manager van de Spice Girls en de bedenker van Pop Idol, in Nederland bekend als Idols. De pr-koning fungeerde ook als manager van David Beckham in de onderhandelingen voor zijn overstap van Real Madrid naar Los Angeles Galaxy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen