Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Armeense versie van het Smurfenlied

Shownieuws

Pierre Kartner werkt samen met bokskampioen Arthur Abraham aan een Armeense versie van het Smurfenlied. Arthur komt altijd op met een smurfenmuts op.

Pierre Kartner werkt samen met bokskampioen Arthur Abraham aan een Armeense versie van het Smurfenlied. De Duitse Armeniër komt voor een wedstrijd altijd op met een smurfenmuts op zijn hoofd. Tegelijk met zijn opkomst klinkt het lied van Kartner uit de luidsprekers.

Kartner en de bokser ontmoetten elkaar vorig jaar tijdens een wedstrijd, waar de zanger het lied live zong terwijl Arthur Abraham opkwam. Arthur heeft nog nooit een wedstrijd verloren dankzij het ritueel, vertelt de zanger in het blad Nieuwe Revu. Het management van de zanger kan nog niet zeggen wanneer het nummer in Duitsland op single verschijnt. Het Smurfenlied werd al in diverse talen en versies uitgebracht.

Kartner had ook graag een cd willen opnemen met X Factor-oma Dorine. De 67-jarige zangeres zag echter geen brood in een samenwerking met Kartner en zij bedankte voor de eer. Pierre raakte lichtelijk geïrriteerd door de reactie van Dorine. "Ik word er een beetje gestoord van eigenlijk", zegt de 71-jarige zanger uit Elst. "Gelukkig verklaarde negentig procent van de mensen haar voor gek."

Mocht Dorine terugkomen op haar uitspraak en alsnog de studio willen induiken met Kartner om liedjes van Marlene Dietrich en Edith Piaf op te nemen, komt ze van een koude kermis thuis. Pierre is niet meer geïnteresseerd. "Als ze nu bij mij komt en ik zeg ja, dan lig ik in een echtscheiding. Van mijn vrouw moet ik consequent blijven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen