Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Zoon Ryan O'Neal vewondde zwangere vriendin zelf'

Shownieuws

Niet Ryan O'Neal, maar zijn zoon is schuldig aan de verwondingen die zijn vriendin opliep tijdens de ruzie tussen de twee. Dat zegt de advocaat van de acteur.

(Novum/AP) - Niet Ryan O'Neal, maar zijn zoon Griffin is schuldig aan de verwondingen die zijn zwangere vriendin Joanna Berry heeft opgelopen bij een ruzie tussen de twee mannen. Dat heeft de advocaat van Ryan gezegd. Zijn uitspraak leidde woensdag tijdens een persconferentie tot een ruzie tussen de raadsmannen van de twee, wier versies van het incident nogal verschillen.

De 65-jarige Ryan, bekend van de liefdesklassieker 'Love story' en zijn relatie met actrice Farah Fawcett, werd zaterdag gearresteerd nadat hij naar eigen zeggen een schot loste om zijn 42-jarige zoon af te schrikken. Die zou hem met een kachelpook zijn aangevallen en daarbij zo met het voorwerp om zich heen hebben gezwaaid dat hij zijn eigen vriendin raakte.

Berry verscheen op de persconferentie in verband gewikkeld en met een gezwollen oog, maar wilde de pers niet zelf te woord staan.

De politie van Los Angeles hoopt de zaak vrijdag te kunnen voorleggen aan de rechter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen