Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Van den Ende stopt 25 miljoen in show Hans Klok

Shownieuws

Joop van den Ende investeert 25 miljoen euro in de nieuwe show van Hans Klok, die deze zomer in Las Vegas in première gaat. Dat maakt hij woensdag bekend.

Joop van den Ende investeert 25 miljoen euro in de nieuwe show van Hans Klok die deze zomer in Las Vegas in première gaat. Dat maakt de theaterproducent woensdag bekend. "En als 'Faster than Magic' zo succesvol wordt als wij verwachten, zullen wij met Hans meteen gaan werken aan een nog veel grotere show", meldt hij.

Eind november werd bekend dat het bedrijf van musicalkoning Van de Ende, Stage Entertainment, een contract voor de illusionist heeft binnengesleept in de Amerikaanse gokstad. Nog voor de zomer moet Klok enkele maanden in Las Vegas op het podium staan. De precieze locatie en speeldata worden binnenkort onthuld.

Volgens Van den Ende was de miljoeneninvestering noodzakelijk om een topshow neer te zetten. Een groot showballet, 'gigantische set, uitstekende assistentes en een stevige technische crew' zijn uit de kast getrokken, laat hij weten. "De show bevat veel nieuwe trucs die speciaal ontworpen zijn om het talent van Hans Klok tot zijn recht te laten komen", voegt van den Ende toe.

Vanwege het Amerikaanse contract wordt de geplande toer van Klok in Nederland en Duitsland ingekort.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen